Een kijkje in onze praktijk

Op deze pagina vind je een inkijkje in onze praktijk en op ons domein. Met al die dieren is er altijd wat te beleven. Kom regelmatig eens kijken en je blijft ervan op de hoogte!

Welkom voor iedereen!


De stalzolder en de boomgaard

Onze stalzolder en de boomgaard zijn echte speel- en werkplekken waar Marleen speltherapeutisch met jonge kinderen werkt.


De wacht- en spreekkamer

Onze wacht- en spreekkamer: een mooie plek voor samenwerking!


Onze dieren

Dieren helpen ons met sommige cliënten, jong en oud.

  • Quincy, onze steeds maar groeiende Golden Retriever met een hart van goud

Nieuwtjes uit onze praktijk

Een masterclass van Ard Nieuwenbroek in jouw school?
Misschien een idee voor 2023…

Jullie kennen Ard Nieuwenbroek van Ortho Hulp als trainer/inleider vooral buiten je eigen werkplek. In Zaltbommel, Eindhoven of Utrecht. In het eerste half jaar van 2023 heeft Ard echter beperkt ruimte gemaakt om ook op enkele scholen, op eigen locatie dus, een Masterclass van een losse dag te verzorgen. Bedoeld voor begeleiders in jouw school met basiservaring, dat wel. Met een maximum groepsgrootte van 12 deelnemers.

Cadeauvoucher!

Soms is het moeilijk een passend cadeautje voor iemand te vinden. Bij OrthoHulp kun je, vanaf 1 september, een origineel…

Verschoven activiteiten

De trainingen ‘Burn out onder jongeren’  en ‘Masterclass Contextuele methodieken’  verschuiven naar het najaar. Inschrijven voor de ‘Masterclass Contextuele methodieken’ …