Ervaringen van cliënten

In de afgelopen 30 jaar mochten wij honderden cliënten met succes begeleiden. Enkele van deze cliënten over OrthoHulp:

(Ans, 32 jaar)
Wat me meteen opviel, al in het eerste gesprek, was de duidelijkheid en hartelijkheid waarmee de coach me tegemoet trad. Geen wollige taal. Geen geklets. Rechtuit en uit het hart. Dat heeft de hele coaching geduurd en heeft enorm bijgedragen aan het succes van mijn coaching. Ik ben nu gewend aan mijn angsten en kan er mee omgaan in het dagelijks leven. Wat een opluchting.

(Joop, 58 jaar)
Op mijn werk liep het eigenlijk al zo’n jaar of vijf niet goed. Steeds vaker was mijn werk niet af en kreeg ik negatieve beoordelingen. Met zweet in mijn handen reed ik ’s morgens naar mijn werk. Op advies van mijn leidinggevende ben ik intensieve supervisie gaan volgen in Esch. Wat een verademing. Een coach die precies, tot het bot, snapte waar het om ging. Ik begreep ook ineens dat dit veel te maken had met mijn werkopvattingen zoals ik die eigenlijk al vroeger als oudste zoon had meegekregen.

(Ouders van Janne, 7 jaar)
Met Janne ging het eigenlijk op school en ook thuis al niet goed vanaf haar vierde. Ze reageerde vaak onverwachts op een agressieve manier en dat werd steeds erger naarmate ze ouder werd. Al vrij snel bleek in de coaching, ook in samenwerking met de leerkracht, dat Janne met name bij toets momenten zich terugtrok om daarna heftig te reageren. Ze ging slecht met spanning om en wilde het zo graag zo goed doen voor ons. In samenwerking met school zijn we in de coaching flink op weg om het leven voor Janne en haar omgeving een stuk minder heftig te maken.