Tweedaagse training ‘Tussen thuis en school’

Iedere leerling heeft ouders. Al of niet gescheiden, in leven, bekend of onbekend. Als school heb je altijd met ouders te maken. Niet alleen op ouderavonden. In de individuele begeleiding van leerlingen spelen ouders, al of niet op de achtergrond, een zeer belangrijke rol. Soms is dat lastig. Soms helpend.

In het boek ‘Tussen thuis en school’ wordt de dynamische driehoek geïntroduceerd. Een driehoek tussen leerling, ouders en begeleider. Het is de basis van elke succesvolle en duurzame begeleiding. Deze tweedaagse training geeft je, naast inzicht, vooral praktische handvatten hoe je als begeleider deze dynamische driehoek kunt inzetten voor een effectieve begeleiding.

De training wordt gegeven door drs. Ard Nieuwenbroek, een van de auteurs van het boek ‘Tussen thuis en school’. Hij werkt al ruim 45 jaar vol passie om begeleiders toe te rusten met essentiële kennis en vaardigheden.

Kosten

Deelname aan deze intensieve tweedaagse training kost € 595,00. Dat is inclusief het boek ‘Tussen thuis en school’, koffie/thee en een heerlijke lunch.

Bewijs van deelname

Op verzoek is er voor iedere deelnemer een bewijs van deelname

Locatie & data

Deze tweedaagse training wordt gegeven in Zaltbommel op dinsdag 12 november en dinsdag 26 november 2024 van 10.00 – 16.00 uur.

Aanmeldformulier


    Factuurgegevens
    Hierbij meld ik mij aan voor de Tweedaagse training 'Tussen thuis en school' op dinsdag 12 november en dinsdag 26 november 2024.