Tweedaagse training ‘NLP: doe er wat mee!’

NLP is een van de meest toegepaste communicatiesystemen in begeleiding. NLP is zo populair geworden omdat het ‘aha’ momenten oplevert. Sommige mensen noemen NLP ‘toveren met taal’. De naam en het jargon doen soms wel erg technisch aan. Logisch en dit vraagt meteen om een verheldering.

De term Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren. Neuro verwijst naar de interactie tussen de zintuigelijke waarnemingen (zintuigen) en ons neurale systeem (centrale zenuwstelsel en de mind). Linguïstisch verwijst naar de taal en andere non-verbale communicatie systemen die wij gebruiken om onze denkpatronen (onze gedachten en onze werkelijkheid) betekenis te geven. Programmeren verwijst naar het ontdekken van onze automatische denk- en gedragspatronen en het vermogen om ze te veranderen.

Met deze basis NLP-training leer je NLP op vooral praktische wijze in te zetten als begeleider.

Bewijs van deelname (op verzoek)

Na afronding van de leergang ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een bewijs van deelname van OrthoHulp.

Trainer

De training wordt gegeven door drs. Ard Nieuwenbroek. Ard is sociaal pedagoog en orthopedagoog. Werkzaam als geregistreerd therapeut, trainer en supervisor. Is auteur van (inmiddels veertig) boeken rond coaching, training en begeleiding.

Locatie & data

Deze tweedaagse training wordt gegeven in Zaltbommel op dinsdag 24 september en dinsdag 8 oktober 2024 van 10.00 – 16.00 uur.

Kosten

Jouw bijdrage voor deze tweedaagse is € 595,00 inclusief het boek ‘NLP voor dummies’, koffie/thee en een heerlijke lunch.

Aanmelden


    Factuurgegevens
    Hierbij meld ik mij aan voor de Tweedaagse training 'NLP: doe er wat mee!' op dinsdag 24 september en dinsdag 8 oktober 2024.